Більше товарів для бджільництва дивіться на сайті www.uleyshop.com/
Перга – основний, білковий корм бджіл. Вони виготовляють її з пилку і меду, складаючи їх в осередки стільників. Але перед цим бджоли збагачують мед особливими ферментами. Медово-пилкова суміш лежить в комірках кілька тижнів. За цей час під впливом молочнокислого бродіння пилок поступово перетворюється в «бджолиний хліб» – пергу. Завдяки діяльності молочнокислих бактерій і ферментам, які бджоли додали в мед, шкідлива мікрофлора в перге не розвивається. Таким чином бджоли забезпечують себе кормом на зиму. До осені перга набуває темно-коричневий колір, приємний кислуватий запах і смак. Для человека перга – это подаренный природой сбалансированный комплекс витаминов и аминокислот. Он идеально подходит большинству людей и усваивается организмом на 100%.
В состав перги входят : белки, углеводы, витамины, 16 аминокислот и 13 жирных аминокислот, среди которых незаменимые. А по составу витаминов она может соревноваться с самыми дорогими и качественными витаминными комплексами, продающимися в аптеке. В составе перги витамины А, В1 и В2, В6, D, С, Е, Р, а также калий, кальций, магний, железо, цинк, натрий и другие минеральные вещества.
Пергу приймають при:
— зниженому імунітеті
-високої стомлюваності
-захворювань печінки
-захворюваннях травної системи
-захворювань серцево-судинної системи
-під час вагітності
-при зниженому рівні гемоглобіну
-беруть спортсмени
Протипоказання:
-онкологічні захворювання
-міома матки
-токсичний зоб (хвороба Грейвса або Базедова хвороба)
-індивідуальна чутливість (алергія)
Рекомендується вживати пергу в комплексі з іншими продуктами бджільництва: маточне молочко, трутневим гомогенатом, настоянкою воскової молі, настоянкою бджолиного підмору, забрус
- Ціна: 205 ₴